UA-121571902-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rood-witte en varkentje

Nu en dan verschijnt in onze tuin een nieuwe buurtgenoot op 4 voetjes ofwel een kater (meestal want de heren gaan eerder en verder op ronde dan de dames) of een poes.

Ditmaal een rood-wit katertje dat bij ons in de straat woont. Lief diertje, komt graag ook binnen voor een aai. Hieronder zijn portret: 

De rood-witte katerDe rood-witte kater

nogmaals de rood-witte
nogmaals de rood-witte

 

  

Pas later werd duidelijk dat Eddie, zo luidde zijn naam, bij ons in de straat woonde. Hij werd een regelmatige bezoeker van onze tuin en liep ook gemakkelijk naar binnen. Eddie liet zich graag optillen. Hij rook 's-ochtends naar aftershave of parfum, een teken van zijn goede verstandhouding met zijn baasje of bazin.

Achter de r-w kater staat een beeld van een varkentje, gebeeldhouwd door Bastiaan de Groot uit Groningen.

varkentjevarkentje

 

 

naschrift: Helaas is Eddie zeer plotseling op 21 december 2016 overleden. Hij lag op het terras achter ons huis, leed hevige pijn en kon het achterlijf nauwelijks bewegen. Baasje was afwezig en wij hebben hem naar de dierenarts gebracht de met spoed onderzoen deed en hem opnam. diagnose was een bloedprop bij het hart of in de ader naar het achterlijf. Wij missen zijn vrolijke snoet en vriendelijke gemoed.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?