UA-121571902-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wodka en Snoep

Wat een mooi flesje heb je daar!

Ja Bo, dat is een fles wodka. Ofwel BODKA, wat in Russisch schrift op de fles staat. Mijn Russische vriend heeft de fles voor mij meegebracht uit Moskou.

 

wodkafleswodkafles

Zo, kennis aan iemand uit het land waar de EU sancties tegen heeft ingesteld. Is dat niet raar? Straks heb je de geheime dienst nog aan je broek.

Nee hoor Bo. De sancties, vooral die van de Russen tegen het westen, treffen de gewone man die nu geen kaas en tomaten uit Holland meer kan kopen. En omdat de koers van de roebel met de helft is gedaald zijn importproducten ook nog veel te duur voor Vladimir Modaal. De grote jongens redden zich wel, die hoef ik niet te steunen met een etentje als ze bij ons op bezoek zijn, maar mijn vriend wel. Natuurlijk blijft de gewone Rus op die manier wel lekker slank.

En ik kreeg ook nog zoete snoep voor bij de koffie. De tekst kan ik niet lezen niet lezen, maar het plaatje is helder. Wat een grote dingen. Zachte zoete vulling; en een iets meer stevig koekje erop en eronder. Een hele hap!

snoepsnoep

 

koekjekoekje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

koekje2koekje2

 

 

 

 

 

 

 

achterzijde snoepkartonachterzijde snoepkarton

 

 

 

 

 

 

Baasje, dat ziet er goed uit!
Ik heb gehoord dat wodka een prima medicijn is bij verkoudheid en ander klein medisch ongemak.

  Klopt helemaal Bo. Een borrelglaasje wodka en je voelt de kou en de pijn niet, of het nu   echte pijn is of hartenpijn. Heel prettig in deze tijden van roebel-devaluatie.

 

 

Kijk maar eens naar de tekening van die oude meneer op de achterzijde van de fles; je ziet hem door het venster aan de voorzijde van de fles (de rest van de fles is matglas; mooi ontwerp). Die man is oud geworden door dagelijks een glaasje wodka tot zich te nemen. 

wodkafles detailwodkafles detail

Wil je een scheut in je drinkensbak?

Graag baasje. De lente zet nog niet door en ik heb een middeltje nodig om mij op te vrolijken.

Daar gaat-ie!

Mmmmm, lekker! Op je gezondheid baasje. Ik voel me ineens weer helemaal kater!

Haha, nog een slok en je overtreft vanavond jezelf met een kater! Maar kom gerust morgen weer. Je weet, het begint met een borreltje en het eindigt met de fles. Die is bij deze wodka gelukkig maar een halve liter groot.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?