UA-121571902-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Koepelkas

koepelkaskoepelkas

Wat een plaatje. Heb je dat tuinhuisje besteld baasje?

Nee Boboka, helaas is ons tuintje te klein voor zo’n mooie KOEPELKAS (zie koepelkas.nl). Met zijn 3,5 meter diameter kun jij er nog wel langs maar ik niet meer; dat heb je met een stadstuin.

Het is echt een prachtig ding. Zie de binnenkant: jij zou naast de planten op de bank kunnen liggen. Warm maar geen direct zonlicht. Of stiekem onder de bank slapen.

interieur koepelkasinterieur koepelkas
Wij zagen het in Buitenpost op de Natuurmarkt in de Kruidhof. Druk daar. Komt door de crisis en de klimaatverandering: de mensen hebben geen geld om ver te reizen en als het een mooie dag is gaan ze er dicht bij huis op uit!

interieur 2interieur 2

op afstand gezienop afstand gezien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lijkt een constructief sterk bouwwerk met al die driehoeken; hoe het object is verankerd heb ik niet gezien. Er is geen glas gebruikt maar met draad versterkt half doorzichtig kunststof; net draadglas maar dan heel dun. Zie de detailopname:

constructie koepelkasconstructie koepelkas

 

 

 

 

 

 

Leuk als je het kunt plaatsen! Ook mooi als een soort orangerie. En voor jezelf als - inderdaad - tuinhuisje. Dat had je goed gezien Bo!

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?