UA-121571902-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

London Junkies

 

Je bent een slapjanus-kat Boboka, sprak baasje. Als er sneeuw ligt blijf je thuis maar met jouw dikke vacht voel je niks van de kou. En met jouw lichtvoetige dansende tred raak je de grond nauwelijks. Dus koude voetjes? Noppes.

Hij had wel een beetje gelijk, maar wist niet dat ik al een paar keer was langsgelopen en niemand thuis had getroffen. Nu bleek waarom: een bezoek aan London, zijn favoriete stad buiten de provinciegrens.

Wat zeg je nu baasje, alweer naar Londen geweest?
Ja beste Boboka, daar is veel te beleven dus moet ik er bij zijn, waar the action is!
Je lijkt wel een London Junky baasje, waar moet dat heen met jou.
Nou, Bo, als je het over Junkies hebt, ik was daar bij een optreden van de Cowboy Junkies in de Barbican (25 januari). Een mega groot theatercomplex met diverse zalen en restaurants.
Daar heb ik geen foto's genomen, maar hieronder zie je er wel een paar van de reis. We starten met een niet-katse maaltijd uit het station in Brussel: een harde koek en een abrikozentaartje. Bio overigens, bij Ekki.

 

koek en koffie bij Ekki, Brussel Midikoek en koffie bij Ekki, Brussel Midi

 

 

Lief luisteren dus maar naar die stomme verhalen over de zware reis zonder Fyra trein en lekker schransen en fotootjes bekijken van de maaltijden.

 

 

 

 

Had hij maar aan mij gedacht en een lekker zacht jasje meegebracht uit die hondenwinkel aan Finchley Road, zo’n klein mormel heeft mijn maat. Of een gevoerde mand. Dat spreekt me wel aan! Die mand van het kleine bruine hondje is ook een fraaie uitvalbasis voor een katse snoekduik. Ambush!

hondenmandhondenmand

 

Haha, die baasje, die denkt dat de rafels in de spijkerbroeken worden gescheurd door een beroemd kledingontwerper. De designer heeft wel iets anders aan zijn hoofd. Natuurlijk laat hij dat over aan zijn harem van poezen en garde van katers. Ze oefenen op die pantalons. Beter toch dan in de woonkamer op de vitrage? En zo'n broek is natuurlijk zo goedkoop omdat er gaten inzitten!

spijkerbroeken met voorgescheurrde gatenspijkerbroeken met voorgescheurrde gaten

 

Geeuw geeuw gaap, alweer een eet foto. Misschien wel lekker trouwens. Vis. Van de sushi bar in de O2 aan Finchley Road. In het overdekte winkelcentrum met diverse restaurants waren enkele eetgelegenheden trouwens gesloten. Crisis? Of serveerden ze geen lekker eten? We zullen het niet weten. De sushi verving het avondmaal want de sushi bar zat stampvol klanten, die zaak loopt goed.

 sushisushi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op naar het vliegtuigmuseum!

RAF museum hendonRAF museum hendon

 

Hier zie je een hal (er zijn grotere aldaar) van het museum in Hendon. Op de voorgrond de P51 Mustang. Hou je wel van vliegen Boboka? Rechts ervan de staart van de De Havilland Mosquito. En in de lucht prehistorisch spul.

 

Wings restaurantWings restaurant

Restaurant WINGS in het Royal Air Force Museum serveert een warme hap in een aeronautische sfeer. Zalm koeken en wortel plus chips ofwel friet.

De Engelse keuken is lang niet gek, dat was ooit wel anders. De wortel bijvoorbeeld was precies goed gekookt: geen pap, nog een prettige bite en ook geen nouvelle cuisine hardheid.

 

Angus burger kraaAngus burger kraa

 

Als je een hamburger lust wil je er natuurlijk een van rundvlees, niet waar Bo? 


Ja baasje; en ik zie op de foto dat de kraam Angus kwaliteit levert; 'je bent geen rund als je een kater Angus gunt' zeggen wij als katers. Je proeft de Schotse hooglanden er bovenuit.

Nou Bo, het was een stevige hap. De helft heb ik in de recycling ton geworpen. De burger deed voelen in de mond als de uitsmijter van veel jaar geleden. Toen was ik in een groep op bezoek geweest bij een installatie in noord Groningen. We gingen lunchen in restaurant Het Gemeentehuis in Uithuizen en namen allemaal de Uitsmijter Gemeentehuis. Twee dagen achtereen heb ik het diner thuis overgeslagen omdat de vette hap mijn maag nog vulde. Dus zo voelde die Agnus Burger. Geen wonder dat de gemeentelijk herindeling eraan komt. Jammer hoor dat goede ingrediënten zo beroerd worden opgediend.

 

EurostarEurostar 

Het station vanwaar de Eurostar vertrekt, St. Pancras. Groot, licht, geheel overkapt. Nog stil in de vroege ochtend. 


 

 

 

 

 

 

Wat een gaaf station in Antwerpen. En behalve hoog ook nog drie etages diep. Het licht valt tot op de diepste diepte door de glazen overkapping en de vide. 

station Antwerpenstation Antwerpen


Dat was het weer. Tot de volgende eetgelegenheid Bo!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?